Skøn antiinflammatorisk og hjertesund salat – dejlig som tilbehør til lette forårsretter. Glaskål, æble og blåbær gør salaten knasende sprød og lækker.

Salat m. avocado, glaskål, æble og blåbær
Ingredienser
- 1/2 icebergsalat
- 1 dl babyspinatblade
- 1 stk æble
- 1 dl blåbær
- 1 stk avocado
- 1/2 glaskål
- 10 stk radiser
- 1 spsk akaciehonning
- 1 spsk øko citron saft
Sådan gør du
- Icebergsalat skylles og snittes fint. Blandes m. skyllede babyspinatblade i en skål.
- Avocado deles, stenen fjernes, frugten skæres i mindre stykker.
- Æblet skylles, kernehus fjernes, skæres i både og små tern. Tilsæt citronsaft og akaciehonning.
- Glaskål skylles, skrælles, snittes og skæres i tern.
- Radiser skylles og snittes .
- Salaten blandes - pynt med blåbær, radiser og evt et drys frisk basilikum.
- Velbekomme!