Dejlig sprød frokostsalat m. hytteost, som er både proteinrig og antiinflammatorisk. En nem og kalorielet salat serveret m. ristet rugbrød eller friskbagt grovbrød.

Salat m. hytteost, tomater, agurk, avocado og bønnespirer
Ingredienser
- 1 stk hjertesalat
- 1 stk tomat
- 1/2 stk agurk
- 200 g hytteost
- 10 stk radiser
- 1 stk rødt æble
- 1 stk avocado
- 1 dl babyspinat
- 1 dl bønnespirer
Pynt
- Radiser, æblebåde og evt. frisk klippet purløg
Sådan gør du
- Hjertesalaten skylles og snittes fint.
- Avocado deles, sten fjernes, frugten skæres i mindre stykker.
- Alle grøntsager skylles, snittes og skrælles, skæres i mindre stykker eller tern. Alt blandes i en skål med hytteosten.
- Æblet skylles, kernehus fjernes, skæres i både som pynt på salaten.
- Pynt evt. også med frisk hakket purløg og radiser.
- Velbekomme!