Go Back
Slow Food

Salat m. tomat, fennikel & hasselnødder

Forb. tid:20 minutter
Samlet tid:30 minutter
Ret: grøntsager, jul, Salat
Keyword: Antiinflammatorisk, grøntsager, hjertesund
Antal: 14 personer

Ingredienser

  • 1/2 Iceberg
  • 6 tomater
  • 1/4 fennikel
  • 1/4 rødløg
  • 1 dl babyspinat
  • 6 store dadler
  • 50 g hasselnødder

Pynt

  • Frisk hakket persille & hasselnødder

Sådan gør du

  • Icebergsalat og babyspinat skylles og hakkes fint
  • Dadler udstenes, skæres i små stykker
  • Tomater skylles, blomsten fjernes, skæres i både og tern
  • Fennikel smager af meget, kun den inderste bløde del bruges til salaten. Skæres i tern. Rødløg pilles og hakkes fint.
  • Salaten blandes i en skål og pyntes med fint hakket persille og hakkede hasselnødder.
  • Velbekomme!